Spela på hockey

leksand-frolunda-shl-matchI Sverige har vi en långa tradition av att spela, främst på fotboll och trav. Men nu ökar intresset för att spela även på andra sporter och för oss svenskar är den stora vintersporten hockey naturligtvis en given favorit.

Vad är värt att tänka på när du spelar på hockey?

Liksom i alla andra sammanhang har du en stor fördel om du är intresserad av och kan ditt område. Är du en hängiven hockeyälskare som följer SHL och NHL dagligen så har du redan nu en stor mängd kunskaper som du har nytta av när du spelar.Men kanske har du inte följt alla lag lika intensivt? Då är det en bra idé att läsa vad experterna tycker och tänker. Besök 1X2.se och få tips och råd om allt kring dagens matcher och om det finns speciella faktorer som påverkar hemma- och bortalagen. Ofta kan det finnas information som inte ens hunnit in i tidningarna, till exempel sjuka och skadade spelare, en plötslig miljonvärvning eller annat som kan ha betydelse för matchens utgång.

Vilka spelbolag är bäst?

Kolla gärna runt själv för att se vilka erbjudanden och odds som är bäst just nu, men på samma sätt som med information kring spelare, favoritarenor, hatmotståndare och annat så har du stor hjälp av att följa med vad de professionella hockeyexperterna skriver i sina bloggar och de analyser och topplistor de ständigt uppdaterar om spelbolagen.

Vad kan du spela på?

  • Vinnare. Helt enkelt, vilket lag vinner matchen?
  • Förste målskytt. Vilken spelare oavsett lag, gör första målet i matchen?
  • Bäste poängplockare. Vilken spelare gör flest mål och assist i matchen?
  • Matchresultat. Exakt med vilka siffror slutar matchen: 3-1? 2-2? 3-4?

Det här några av de vanligaste spelen, men det finns i regel en hel del fler alternativ. Håll koll på om det är några specialerbjudanden som ser förmånliga ut.