När det är dags att kolla på hockey

Att sport är något spännande är nog de flesta överens om, hockey är inget undantag. Även om du själv spelar, eller om du enbart är ett fan så är det få saker som slår en riktigt bra match. Det finns lite olika knep för att få ut det mesta ur matchen, vi tänkte dela med oss utav några av dessa här.

Ät något gott till matchen

Mat kan alltid vara ett perfekt tillägg till vilken tillställning som helst! Vill du slippa laga middag en dag så kan en stor match vara en bra ursäkt! Beställ något gott som du kan tugga på medan du ser på matchen. Skulle matchen vara på en helg så kanske en väl tillagad middag vara på sin plats? Har du vänner över så kommer det garanterat att uppskattas. Annars funkar det alltid med lite lättare snacks också!

Se matchen med nära och kära

Precis som med mycket annat så blir ofta saker roligare när man är fler, det gäller även när man kollar på matcher! Samla vänner eller familj och dedicera tid där matchen får stå i fokus. För att göra det hela lite mer genuint så ta gärna på er matchtröjor! Håller ni på olika lag? Då kanske en liten vadslagning kan vara på sin plats – förloraren bjuder på maten! Vill man ta det hela till nästa nivå så är det att se matchen live från läktaren som gäller. Det kräver en del planering, men det är det värt när man väl får uppleva sitt favoritlag live! Det enklaste är att leta efter en resa online där allt ingår, hotell, biljetter och resa. Det som kräver lite ansträngning är att hitta ett tillfälle där det passar alla att åka.

Håll koll på sändningarna

Den som följer NHL är nog bekant med att tiderna inte riktigt passar alla gånger. Är det helg så kanske det går bra, men att se på en match som börjar 02:00 kanske inte är optimalt under en jobbvecka. Tjänster som Viaplay erbjuder oftast repriser på matcherna, du slipper vara trött och du kan själv bestämma när du vill se matchen. Det kommer dessutom att passa för fler personer om du vill ha vänner över när du ska se matchen.