När Detroit Red Wings är dina största NHL favoriter

Hockey har alltid varit en populär sport bland svenskar. Stjärnskott som Foppa och Mats Sundin har blivit något av folkhjältar. Du har nog dina favoritminnen av när de svenska hockeystjärnorna tog steget till NHL och tog den amerikanska hockeyserien med storm.

Många har olika favoritlag i NHL och följer matcherna väldigt intensivt. Det kan vara extra kul att visa ditt stöd för ditt favoritlag. Om du inte har ett lag i hjärtat finns det många olika sätt att visa ditt stöd för den amerikanska hockeyserien.

Hur du kan stötta ditt favorithockeylag

När ditt favoritlag är Detroit Red Wings eller om du har något annat NHL-lag som favorit, då finns det olika produkter att välja mellan. Bland de mest populära är muggar och glas som du kan visa upp på jobbet i med- och motgångar. De är också billiga nog att ge bort till en NHL-fantast i present. Gillar du träning finns snygga träningskläder. Du kan använda dem till både gym, löpning i skogen eller träningspasset hemma.

Matchtröjor med lagets logga finns även det att välja. Heja på ditt lag med matchtröjan i TV-soffan eller gå ut på stan och visa upp dig efter häng i sportbaren. Du kan hitta något här.